Cerrar

Banner registro Emprenemjunts

es | val   

5 claus per a emprendre amb èxit

Alguns consells que et poden ajudar a l'hora d'emprendre

Impulso DP

Impulso DP

Publicado el jueves, 18 de abril de 2019 a las 13:36

Mostrar ampliado

claves-emprender-con-exito

claves-emprender-con-exito

5 claus per a emprendre amb èxit
Vols emprendre amb èxit? No tot el món ho aconsegueix! En aquest post et donarem alguns consells que et poden ajudar a tenir les coses un poc més clares i almenys, afinar un poc millor la punteria però tenint en compte que no hi ha fórmules màgiques perquè el teu negoci funcione. 

Les claus perquè pugues emprendre amb èxit 
Hi ha emprenedors que fracassen una vegada darrere l'altra, però es tornen a alçar. La clau és tenir una idea que puga realment aportar valor a la societat i que estiga fonamentada en un negoci sostenible, escalable i amb una proposta de valor atractiva. 

Aquests són alguns dels punts que has de tenir en compte:

  1. Millora alguna cosa que ja existia

Hi ha gent que està convençuda de crear alguna cosa nova, però un negoci nou no té per què funcionar. De fet, pot ser que no tinga quasi mercat o que no arribe del tot a quallar. Per això, la millor manera de reduir riscos no és tenir una idea de negoci nova, sinó millorar una idea que ja existia al mercat i millorar-la o potenciar-la. 2. Busca finançament

Al principi, qualsevol projecte emprenedor necessitarà finançament. Els projectes digitals poden paréixer senzills de posar en marxa, però no necessàriament és així. El teu projecte d'emprenedoria o startup necessitarà segur un bon growth hacker que t'ajude a créixer en el mínim temps possible, a més que hauràs d'invertir en altres aspectes importants. 


3. Automatitza les tasques necessàries.

Tot el focus de la teua atenció al principi hauria d'estar a aconseguir nous clients i atraure tràfic a la teua web o app. Per això et recomanem que no t'obsessiones amb tasques administratives, perquè administrar no és emprendre encara que siga absolutament necessari. 
Per contra, t'animem al fet que utilitzes un sofware de gestió documental per a aquest tipus de tasques de gestió de documents i administració del teu negoci. 4. Estableix un pla de creixementç

Perquè el teu negoci emprenedor creixa, has de vendre, vendre i vendre. Per això necessites tenir un pla de vendes, ja que no pots simplement asseure't en la cadira de la teua oficina a esperar que l'èxit et caiga del cel per art de màgia. 

Al principi hauràs de treballar intensament, probablement passaràs algunes nits sense dormir, però en qualsevol cas segueix endavant i tracta de complir els teus objectius fins que tingues un sistema assentat i consolidat.5. Intenta no morir d'èxit.

Hi ha empreses que directament moren d'èxit. No estan preparades per a proveir a una gran quantitat d'usuaris. Has de tenir un pla per a quant això succeïsca. Si la teua aplicació o la teua app comença a anar lenta, molts dels teus usuaris ho notaran i això tindrà repercussions negatives. Tracta d'esmenar-lo. 

Consideres que tens un negoci exitós? Conta'ns-ho als comentaris!

S/V
8.057 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar