Entidad

CDT Gandia

Cerrar

CDT Gandia

Entidad - Desarrollo turístico de la Comunitat Valenciana

Gandia (Valencia) España

es | val

Amb vista a potenciar i millorar els recursos humans i del sector turístic de la comarca de la Safor, la Generalitat i l'Ajuntament de Gandia van subscriure, en 1996, un conveni de col·laboració a fi de coordinar els seus esforços en la gestió d'un centre de turisme. L'immoble de L'Alqueria del Duc que alberga el CdT, rehabilitat i transformat, es troba en un entorn mediambiental, d'horts i marjals, junt amb unes llacunes (ullals) que constituïxen un magnífic ambient de vegetació i fauna. Els orígens de l'edifici es remunten a una torre sentinella del segle XV, a la que posteriorment se li va adossar, en el segle XVI, una alqueria fortificada, utilitzada com a residència d'estiu per la família dels Borja, Ducs de Gandia.

El Centre

L'immoble de L'Alquería del Duc que alberga el CdT, rehabilitat i transformat en Hotel-Escola, es troba en una zona humida d'horts i marjals, junt amb unes llacunes "ullals" que constituïxen un magnífic entorn de vegetació i fauna aquàtica.

Infraestructura

Entorn d'un ampli i lluminós vestíbul, es troben distribuïdes les aules de formació teòrica, sales audiovisuals amb grans projectors de vídeo, menjador de pràctiques, sala de tast de vins, biblioteca especialitzada, aula de demostració de cuina, servici de cafeteria, cuines completes amb equipament d'alt nivell professional, aules d'informàtica amb sistemes multimèdia i Internet, sistema de videoconferència, etcètera. Tot al servici dels estudiants d'hostaleria i de turisme, així com de professionals del sector.

turismo, gva

Encuentranos en:

Camino Alquería Del Duc, s/n
46730
Gandia (Valencia) España

http://www.turisme.gva.es/opencms/opencms/turisme/es/index.jsp

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

121

Visitas totales

398

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

20/11/20

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

121

Visitas totales

398

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

20/11/20

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar