Cerrar

Banner registro Emprenemjunts

Jornada de Portes Obertes a Joves Empreses

Coneix les empreses del territori

Xarxa Reactiva Els Ports

Xarxa Reactiva Els Ports

Publicado el martes, 31 de agosto de 2021 a las 12:00

Mostrar ampliado

Portes obertes Els Ports

Portes obertes Els Ports

Des de la Xarxa Reactiva els Ports juntament amb el grup d’acció local Altmaesports us convidem a visitar diferents empreses dels Ports i l'Alt Maestrat, a joves del territori, per donar a conèixer la  trajectòria empresaria i conèixer de primera mà, el funcionament de diferents empreses del Alt Maestrat i de Els Ports. 

Per participar en les jornades de portes obertes cal inscriure’s prèviament a l’enllaç: https://forms.gle/oDSkqbKYLiyjwbrY6 

Les visites van a ser el dia 3 de setembre a les empreses de MaestrArq, joves emprenedors que es situen en Culla i han creat un estudi d’arquitectura; Quesos de Catí, on es podrà conèixer l’elaboració artesanal d’aquesta coneguda formatgeria, degusta una àmplia varietat de formatges i visita l’explotació caprina. Finalment aquest dia acaba en les portes obertes a Cabritillo del Maestrazgo, empresa agroalimentaria que ha apostat per la qualitat dels productes i la seva elaboració cuidadosa, tenint de matèria prima el cabrit. 

Per al dia 6 de setembre les empreses participants en les portes obertes són Electrificaciones la Mata, on han apostat per la innovació de les energies renovables: Respiranatura en Cinctorres, empresa dedicada al senderisme i al lloguer de les e-bikes per poder fer rutes i disfrutar de la natura.

Aquest exemples posen de manifest de que viure i posar en funcionament diferents empreses en zones rurals es posible. Es per aixo que es fa una crida a la població jove per poder disfrutar i conèixer empreses del territori, participant en les portes a joves empreses.

S/V
2.200 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar