Cerrar

Banner registro Emprenemjunts

es | val   

Campanya "Ei!" per incentivar el consum en el comerç local d'Alcoi

S'han sumat un total de 57 establiments alcoians que faran descomptes de fins a un 25%

Ajuntament d'Alcoi

Ajuntament d'Alcoi

Publicado el miércoles, 09 de septiembre de 2020 a las 16:55

Mostrar ampliado

Campaña Ei! del ajuntament d'Alcoi

Campaña Ei! del ajuntament d'Alcoi

"Ei! Gràcies per acostar-te al comerç local d'Alcoi, volem premiar-te" aquesta és una de les frases de la campanya que la Regidoria de Comerç acaba de posar en marxa en la ciutat. I com aconseguir aquest descompte? Doncs molt fàcil, buscant el segell "Ei" als comerços d'Alcoi. Hi participen un total de 57 comerços locals, tots ells, establiments que van haver de tancar la persiana durant l'Estat d'Alarma. Una campanya, pensada dins del programa "Reactiva Alcoi" per a fer front als efectes de la crisi provocada per la Covid-19; per a incentivar que les alcoianes i alcoians facen les seues compres a la ciutat, en el comerç de proximitat; coneguen tot el que els poden oferir i, a més a més, estalvien uns euros en els seus tiquets de compra.

Els comerços que participen d'aquesta proposta tindran el distintiu de la campanya en els seus establiments i podran fer descomptes als seus clients de fins al 25% amb un màxim 20 euros de descompte per cada client i dia. Cada establiment participant disposa d'un total de 1.000 euros per a repartir al llarg de la campanya entre els diferents clients. Es calcula que els 57.000 euros destinats per les arques municipals a la iniciativa suposaran una inversió econòmica per al comerç local de 228.000 euros.

"Hem apostat per una campanya molt senzilla però que fora una crida d'atenció en tota regla sota eixa paraula tan senzilla però contundent per a cridar l'atenció d'algú que és Ei!. Una iniciativa que ens permet, d'una banda, recordar als ciutadans la importància de comprar a la ciutat i, de l'altra, que sàpiguen també que comprar als comerços de proximitat et pot suposar un estalvi en les seues compres" explica la regidora de comerç, Vanessa Moltó. Moltó afegeix: "Esperem que la campanya també anime a les alcoianes i alcoians a entrar a establiments en què, tal vegada, encara no han comprat mai per a conéixer tot el que el nostre comerç pot oferir-los a unes poques passes de casa".

5
5.190 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar