Cerrar

Banner registro Emprenemjunts

es | val   

L´emprenedoria, escapament per la precarietat juvenil

LOGO EL MUNDO

ACF traballa per afavorir l´accès laboral a jóvens

Acción contra el hambre Comunitat Valenciana

Acción contra el hambre Comunitat Valenciana

Publicado el lunes, 26 de agosto de 2019 a las 10:26

LLEDÓ BACHERO

Castelló

Dijous, 1 agost 2019

11:53

 

Un total de 37.729 persones a la província de Castelló estan en situació d´atur, de les quals 3.441 son menors de 25 anys, segons les últimes dades del Ministeri de Treball al tancament del mes de juny de 2019. Aixina son les coses, el 9% dels aturats son menors de 25 anys, de les que el 50,5% son homes i un 49,4% les dones, segons detallen les estadístiques del Ministeri.

A més, Espanya és el segon país a Europa amb més atur juvenil, el tercer en més abandonament escolar i al que el 35% de la població activa menor de 25 anys està en atur, segons les últimes dades aportades per l´Institut Nacional d´Estadística (INE).

Des de la Fundació Acció Contra la Fam duem a terme programes per afavorir a la població jove l´accès al mercat laboral. A Castelló, des del mes de juny, tenim en marxa el programa GeneraciónIN.

L´emprenedoria és una via per a que els jóvens, davant l´alt nivell d´atur, tinguen un vehícul per alçar la veu, mostrar el que valen i no conformar-se amb el sistema plantejat. Convertir la seua idea de negoci en una realitat. Al programa tenim com a objectiu desenvolupar les competències tècniques i laborals per a que puguen obrir el seu propi negoci.

5
3.622 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar