Cerrar

CENTRE DE DESENVOLUPAMENT RURAL ALT MAESTRAT (CDR ALT MAESTRAT)

Entidad - Servicios

Albocàsser (Castellón) España

El CDR Alt Maestrat és un Centre de Desenvolupament Rural que promou accions socials i mediambientals al món rural, així com programes formatius i de suport a iniciatives locals. El Centre duu a terme projectes i activitats amb l'objectiu d'atendre i promocionar a aquelles persones i col·lectius desfavorits a causa de la desigualtat d'oportunitats i la discriminació.

Els orígens de l'entitat se situen als anys 80 amb la Cooperativa d'Ensenyament Alt Maestrat, i és l'any 2001 que es constitueix com a Centre de Desenvolupament Rural i s'associa a la Confederació de Centres de Desenvolupament Rural (COCEDER).

Els municipis del seu àmbit d'actuació formen part de les comarques Alt Maestrat (Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla, la Serratella, Tírig, la Torre d'En Besora i Vilar de Canes); la Plana Alta (Benlloch, les Coves de Vinromà, la Pobla Tornesa, la Serra d'en Galceran i Vilanova d'Alcolea) i del Baix Maestrat (Salzadella i Sant Mateu).

Objectius
  • Respondre a les necessitats vinculades a la salut, educació, desenvolupament personal, formació i oci, millorant el benestar de la comunitat rural.
  • Invertir el procés d'emigració, fomentant l'ocupació i la igualtat d'oportunitats al territori.
  • Promoure i implementar programes de lluita contra la marginació social, estimulant el desenvolupament dels sectors socials més desfavorits.
  • Ser punt de trobada i coordinació de les diferents institucions i agents socials que treballen pel desenvolupament del medi rural.
  • Transformar l'entorn social en matèria de gènere, avançant cap a la igualtat de drets i d'oportunitats entre totes les persones, i eliminant les desigualtats entre homes i dones.
  • Fomentar la participació d'organitzacions socials en l'àmbit local, promovent la implicació de tots els/les membres de la comunitat (joves, dones, gent gran, persones immigrades, persones amb diversitat funcional...).

cdr alt maestrat

Marcas:

CDR ALT MAESTRAT

Encuentranos en:

PS LA PLANETA 12140, ALBOCACER, CASTELLON C/ EN PROJECTE "B" Nº5, 12140 ALBOCÀSSER, CASTELLÓ
12140
Albocàsser (Castellón) España

http://www.cdraltmaestrat.org/index.php

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

88

Visitas totales

88

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

20-03-2020

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

88

Visitas totales

88

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

20-03-2020

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar