Cerrar

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial

Entidad - Administración

Valencia (Valencia) España

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) és una entitat de dret públic de la Generalitat Valenciana adscrita a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Indústria i Ocupació.

L'anterior Institut de la Petita i Mitjana Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) va passar a denominar-se Institut Valencià de Competitivitat Empresarial arran del D / L 7/2012 de 19 d'octubre del Consell, de Mesures de Reestructuració i Racionalització del Sector Públic Empresarial i Fundacional de la Generalitat. Els fins de l'Institut són la gestió de la política industrial de la Generalitat i el suport a les empreses en matèria d'innovació, emprenedoria, internacionalització i captació d'inversions, així com la promoció d'enclavaments tecnològics, la seguretat industrial de productes i instal·lacions industrials, la metrologia, vehicles i empreses i el foment de l'estalvi, l'eficiència energètica i les fonts d'energies renovables, així com la gestió de la política energètica de la Generalitat.

 

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial té entre els seus objectius:

 

  • Promoure i estimular la competitivitat empresarial, el desenvolupament sostenible i l'adaptació de les empreses de la Comunitat Valenciana a les exigències del mercat, facilitant la realització d'actuacions d'I + D + I empresarial.

 

  • Potenciar la reorganització, reconversió i modernització de les petites i mitjanes empreses, així com impulsar la seva creació i implantació, prestant particular atenció al desenvolupament tecnològic, la innovació, la internacionalització i comercialització.

 

  • Fomentar i donar suport a les actuacions conjuntes de cooperació, concentració o fusió, entre les petites i mitjanes empreses que propicien una millora en la competitivitat empresarial de la Comunitat Valenciana.

 

  • Promoure, fomentar i prestar els serveis que contribueixin a la competitivitat de la petita i mitjana empresa de la Comunitat Valenciana, així com la seva internacionalització. Promocionar i vetllar per la seguretat industrial de productes i instal·lacions industrials i la metrologia, promovent la col·laboració administrativa.

 

  • Executar l'ordenació i planificació energètica en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, d'acord amb les directrius generals del Consell, en coordinació amb les diferents administracions i en el marc de la política energètica comuna de la Unió Europea. Atraure, promocionar i mantenir la inversió, tant nacional com estrangera, a la Comunitat Valenciana.

impiva, entidad, administración, ayudas, tecnología, innovación, pymes, CV

Encuentranos en:

Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2 C/ Castán Tobeñas, 77 (acceso por C/ Nou d'Octubre)
46018
Valencia (Valencia) España

http://www.ivace.es

Estadísticas

Visitas hoy

31

Visitas mes

1.916

Visitas totales

176.857

Visitas a contenidos

881

 

Comentarios

0

Seguidores

8

Shares

5.423

 

Aquí desde

06-01-2013

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

31

Visitas mes

1.916

Visitas totales

176.857

Visitas a contenidos

881

 

Comentarios

0

Seguidores

8

Shares

5.423

 

Aquí desde

06-01-2013

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar